Loading


BINE AI VENIT!

Suntem o echipa tanara, pasionata de videografia și fotografia de eveniment. Avem o experienta in domeniu de 6 ani si in toti acesti ani am reusit sa realizam povesti frumoase care sa va reprezinte. De-a lungul anilor am evoluat, am capatat experienta, am investit in aparatura, am pastrat aceeasi pasiune si nu ne oprim aici; suntem intr-o permanenta perfectionare si dezvoltare, suntem deschisi la propuneri si incercam sa experimentam lucruri noi la fiecare eveniment.

Fiind clipe unice pentru fiecare dintre noi, ne place sa fim discreti si sa captam momentele importante natural, cu emotiile si trairile specifice. Vom face totul pentru ca evenimentul la care participam sa fie redat cat mai placut in imaginile surprinse. Zambetul si fericirea voastra vor fi intotdeauna pe primul plan!


Servicii nunta

- Prezenta videografului pana la terminarea traditiilor
- Filmarea evenimentului in format Full HD
- Editarea materialului
- Videoclip best moments
- Livrarea filmului pe stick, in maxim 70 de zile lucratoare
- Transport gratuit in Bucuresti
- Prezenta fotografului pana la terminarea traditiilor
- Numar nelimitat de fotografii
- Prelucrare si editare fotografii
- Fotocarte coperta din piele, 20 de pagini
- Livrare fotografiilor pe stick, in maxim 70 de zile lucratoare
- Transport gratuit in Bucuresti
- Dj profesionist
- Pupitru DJ
- Mixer Dynacord
- Boxe profesionale RCF si Dynacord
- Microfoane wireless
- Schela de lumini
- Transport gratuit in Bucuresti

Stim ca organizarea unui eveniment nu este intotdeauna usoara si, de aceea, pentru a elimina o parte din stres, iti vom impartasi din experienta noastra. Iti vom raspunde tuturor intrebarilor si impreuna vom stabili toate detaliile in vederea unei colaborari de succes. Dorim sa avem o legatura frumoasa, bazata pe comunicare si incredere reciproca.

Tot ce ne intereseaza este ca voi sa aveti cele mai frumoase amintiri. Nu venim la eveniment sa stam pe scaun, nu ne uitam la cate ore am filmat sau cate fotografii am facut, nu vrem sa ne uitam in permanenta la ceas in timp ce in jurul nostru se petrec lucruri minunate. Este important ca voi sa aveti o zi minunata si o experienta frumoasa in ziua evenimentului.

Atuurile noastre
 • Calitate, seriozitate, punctualitate
 • Echipamente profesionale de calitate
 • Comunicare deschisa cu clientii
 • Experienta acumulata in decursul anilor


 • Informatii utile

  Nu doar pretul cerut determina calitatea materialelor livrate, ci si implicarea voastra si atmosfera creata in jurul evenimentului.

  Preturile sunt informative si pot varia in functie de amploarea evenimentului. La incheierea unui contract se achita un avans de 20%, restul putind fi achitat in doua transe stabilite de comun acord.

  Pentru Bucuresti nu se percep cheltuieli de deplasare; pentru deplasari in alte orase costul este de 0,2 Eur/Km. Unde este necesar, se va asigura cazare echipei.

  Daca iti place stilul nostru de lucru, vrei mai multe detalii sau vrei sa ne cunoastem, da-ne un email sau un telefon.

  Suntem din Bucuresti, dar ne deplasam cu placere oriunde suntem solicitati. Nu ezita sa ne contactezi, echipa FilmareSonorizare iti sta la dispozitie!